Sneller maken computer

Bijna iedereen herkent het wel: een trage computer. Het is ontzettend frustrerend als je computer niet meewerkt en je productiviteit belemmert. Gelukkig is daar vaak heel veel aan te doen. Wij zorgen ervoor dat jouw computer weer snel en soepel werkt zodat je geen frustraties meer hebt.

Onze ervaren technici gaan aan de slag met jouw computer en zorgen ervoor dat alle overbodige bestanden en programma’s verwijderd worden. Daarnaast optimaliseren we de instellingen en updaten we de software zodat jouw computer weer als nieuw functioneert. We kijken ook naar eventuele hardware upgrades om de prestaties van jouw computer nog verder te verbeteren.

Het sneller maken van jouw computer heeft vele voordelen. Het bespaart niet alleen tijd en verhoogt jouw productiviteit, maar ook de levensduur van jouw computer wordt verlengd omdat deze minder hard hoeft te werken. Daarnaast is het een duurzame oplossing omdat je niet direct een nieuwe computer hoeft aan te schaffen.

Wij kijken naar wat jouw computer nodig heeft en bieden een oplossing op maat. Daarbij hanteren wij een transparante werkwijze en geven wij duidelijk aan welke stappen wij ondernemen om jouw computer weer snel te maken.

Wil jij ook jouw trage computer laten versnellen en weer optimaal kunnen werken? Neem direct contact met ons op.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail. 

Vraag direct hulp aan

Online een reparatie plannen

Wij zijn gevestigd in Oldenzaal, maar repareren laptops door heel Nederland. Je kan je laptop eenvoudig naar ons opsturen en je ontvangt deze veilig van ons weer retour. 

* Na het invullen ontvangen wij deze gegevens. Je ontvangt van ons eerst een prijsopgave. Is dat akkoord? Dan ontvang je de instructies om je laptop eenvoudig naar ons toe te sturen.

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar

Vrolijk Kerstfeest

en een gelukkig Nieuwjaar