Dataherstel en recovery

Problemen met het lezen van de harde schijf van je apparaat zoals en laptop of computer? ReVamp kan vrijwel altijd belangrijke gegevens en foto’s herstellen, zelfs van defecte harde schijven.

vanaf
€100,-

Vakkundige reparatie voor een scherpe prijs

Onder andere deze merken repareren wij

dataherstel in nederland

Data recovery door experts

Heb je ooit een moment gehad waarop je harde schijf het liet afweten, en je belangrijke gegevens en kostbare foto’s niet meer kon lezen? Dat kan een stressvolle ervaring zijn, maar bij ReVamp begrijpen we dat jouw waardevolle informatie van onschatbare waarde is. 

Wij bieden gespecialiseerde datarecoverydiensten aan om ervoor te zorgen dat zelfs bij harde schijffouten cruciale gegevens niet verloren gaan.

Datarecovery in Nederland

datarecovery

Veelgestelde vragen over datarecovery

Onze datarecovery-service richt zich op verschillende situaties, waaronder onleesbare harde schijven van backups, laptops of computers. Of het nu gaat om softwarematige problemen, hardwarematige storingen of zelfs complexe situaties die een laboratoriumherstel vereisen, ReVamp heeft de expertise en technologie om gegevens van vrijwel elke harde schijf te herstellen.

Het is bij ons mogelijk om je laptop op te sturen voor reparatie. Wij kijken de laptop dan bij ons op locatie na en sturen daarna een offerte. Besluit je de reparatie door ons uit te laten voeren? Dan ontvang je de laptop veilig en gerepareerd weer in huis.

Je kan ons het beste bellen of mailen om een afspraak te maken. We kunnen dan ook vast een prijsindicatie geven.

In sommige gevallen is het mogelijk om te wachten op een reparatie, maar in de meeste gevallen hebben wij enige tijd nodig. Dit is afhankelijk van het soort reparatie. Neem contact op voor meer informatie.

Je kan via onze website online een afspraak maken om je laptop op te sturen. Het proces werkt heel simpel.

  1. Je geeft online aan wat er mis is met je laptop.
  2. Je ontvangt van ons een prijsindicatie.
  3. Je stuurt de laptop naar onze werktplaats in Oldenzaal
  4. Wij onderzoeken de laptop en geven een reparatieprijs
  5. De reparatie vindt plaats in onze werkplaats.
  6. Wij verzenden de laptop weer veilig en duurzaam terug.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en verzenden onze laptops veilig in duurzaam materiaal.

Een laptop die niet aan gaat is natuurlijk erg vervelend. Je wil het liefst weer zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van de laptop. Bel gerust onze kant op zodat we met je mee kunnen denken, en indien nodig een reperatie in kunnen plannen.

Voordat je de laptop ter reparatie bij ons aanbiedt geven wij een tip: schroef de laptop niet zelf open om bijvoorbeeld te kijken of “er een draadje los zit”.

In de meeste gevallen is er niks te zien en krijg je de laptop niet meer in elkaar of er breekt wat af. Een laptop bestaat namelijk uit veel zeer breekbare (kleine) onderdelen.
Je maakt misschien meer kapot dan heel waardoor de reparatie veel duurder dan nodig kan uitvallen. Dat is natuurlijk zonde.

Dit is volledig afhankelijk van wat er kapot is. Als wij het onderdeel op voorraad hebben dan is je laptop snel weer klaar. Soms kunnen we ook op het moederbord solderen bijvoorbeeld, dan is er geen nieuw onderdeel nodig.

Bel of mail ons voor de tijd, dan kunnen we iets beter een indicatie geven.

Defecte harde schijf bestand terughalen? Neem contact op!

Online een reparatie plannen

Wij zijn gevestigd in Oldenzaal, maar repareren laptops door heel Nederland. Je kan je laptop eenvoudig naar ons opsturen en je ontvangt deze veilig van ons weer retour. 

* Na het invullen ontvangen wij deze gegevens. Je ontvangt van ons eerst een prijsopgave. Is dat akkoord? Dan ontvang je de instructies om je laptop eenvoudig naar ons toe te sturen.

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar

Vrolijk Kerstfeest

en een gelukkig Nieuwjaar