ReVamp Computers

Oldenzaal

Over ons

Onze naam bestaat uit twee woorden: “Re” en “Vamp”. Het is Amerikaans en betekent ombouwen. In ’96 hebben we onze eerste ombouw gedaan en van 3 oude defecte PC’s een goeie gemaakt. Daarna begonnen mensen ons steeds meer te vinden en in ’99 hebben we ons bij de KvK ingeschreven.

Toen we in 2000 merkten dat PC’s steeds belangrijker werden, besloten we om onze reparaties bij mensen thuis te doen. En dat sloeg aan! Nu verkopen we niet alleen onderdelen, maar ook nieuwe en gebruikte computers die we bij de klant installeren. We leggen netwerken aan, beveiligen ze en repareren PC’s en laptops bij de klant thuis. We zijn zelfs dealer van @Home en diverse ADSL-aanbieders.

We blijven niet alleen in Nederland; ook onze oosterburen hebben onze service ontdekt. En anno 2008 staan we niet stil: we zijn gespecialiseerd in het repareren van laptops en verkopen gebruikte laptops. Ook zijn we druk bezig met het opzetten van verschillende webwinkels, waaronder een voor laptoponderdelen en een speciaal voor laptopschermen.

Webwinkel voor laptopschermen
Voor de verkoop van laptopschermen hebben we een eigen webshop gerealiseerd.

Onze webshop is eenvoudig te navigeren en biedt een breed scala aan laptopschermen van hoge kwaliteit voor verschillende merken en modellen. Je kunt gemakkelijk het juiste scherm vinden door te zoeken op merk, modelnummer of afmetingen. Daarnaast hebben we ook een handige zoekfunctie waarmee je snel kunt vinden wat je nodig hebt.

Bij ReVamp vinden we het belangrijk dat we onze klanten op alle mogelijke manieren kunnen helpen. Daarom bieden we naast onze webshop nog steeds onze vertrouwde service bij de klant thuis. We blijven ons richten op het bieden van de beste service en kwaliteit voor al onze klanten.

Ga naar onze webwinkel voor laptopschermen

Hulp nodig?

We staan voor je klaar. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail. 

Vraag direct hulp aan

Maak een afspraak met onze werkplaats