ReVamp Computers

Laptopscherm laten vervangen

Laptopscherm stuk, gebarsten, defect, streperig, donker, dode of luie pixels?

ReVamp is specialist in het vervangen van het scherm van uw laptop !

Bekijk onze webwinkel voor laptopschermen voor het snel bestellen van een scherm.

ReVamp repareert laptops van alle merken zoals bijvoorbeeld Acer, Asus, Clevo, Compaq, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Medion, Packard Bell, Sony, Samsung en Toshiba.

Als de laptop bij ons is dan onderzoeken we deze eerst waarna we een offerte uitbrengen voor de vervanging van het scherm: schermen zijn er in verschillende soorten, maten en resoluties met mat of glans finish.

Als u het eens bent met de offerte dan betaalt u deze plus de verzendkosten voor het terugsturen van de laptop. In de vrijwel alle gevallen heeft u dan binnen een week uw laptop terug.
Als u het niet eens bent met de offerte dan betaalt u slechts de verzendkosten voor het terugsturen van de laptop (€ 10,00 in Nederland | € 15,00 in Duitsland en België). Vrijwel altijd heeft u dan uw laptop binnen een week terug.

Voor een vervanging van het scherm rekenen wij slechts € 30,00
(plus de kosten van het scherm en terugsturen)!

U kunt uw laptop naar onze werkplaats in Oldenzaal brengen.
In de meeste gevallen kunt u wachten op de vervanging (de meeste schermen hebben wij op voorraad). Het is in dat geval wel raadzaam van tevoren een afspraak te maken (bel: 0541 533874).

U kunt uw laptop ook naar onze werkplaats in Oldenzaal sturen.
Doet u dan a.u.b. een briefje bij de laptop met daarop:

– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw Emailadres
– Een korte klachtomschrijving

U kunt de laptop sturen naar:

ReVamp Computers Werkplaats
Berkstraat 2B
7572 CB Oldenzaal

Als u de laptop naar ons stuurt, verpak de laptop dan transportveilig:

Transportveilig betekent dat u de laptop inpakt in een voldoende grote, stevige doos. De originele doos is bij uitstek geschikt om de laptop te laten vervoeren: deze doos is daar immers voor gemaakt en de aanwezige schuimblokken zorgen ervoor dat de laptop beschermd is tegen schokken. Het is dus de bedoeling dat deze manier van verpakken zoveel mogelijk wordt benaderd.
Pak de laptop bij voorkeur eerst in een plastic zak zodat er geen kleine ongerechtigheden van eventueel gebruikt vulmateriaal kunnen binnendringen in de ventilatieopeneningen van de laptop. Als u niet meer een originele laptopdoos bezit, wikkel dan de laptop in bijvoorbeeld noppenfolie.
Het is de bedoeling dat de laptop niet de binnenzijde van de gebruikte doos kan raken: doe eerst een laag vulmateriaal in de doos, dan de laptop en dan vult u de de lege ruimte met vulmateriaal. Als vulmateriaal kan bijvoorbeeld worden gebruikt: schuimvlokken, luchtkussenzakjes, noppenfolie of ander schokabsorberend materiaal, desnoods proppen van krantenpapier.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail. 

Vraag direct hulp aan

Maak een afspraak met onze werkplaats