Accu vervangen

Is de accu van jouw telefoon, tablet of laptop snel leeg en heb je het idee dat deze aan vervanging toe is? Dan ben je bij ReVamp Computers aan het juiste adres! Wij vervangen accu’s van verschillende merken en modellen, zodat jij weer volop kunt genieten van jouw apparaat.

 1. Bespaar geld
  Het vervangen van een accu is vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon, tablet of laptop.
 2. Verleng de levensduur van jouw apparaat
  Door het vervangen van de accu verleng je de levensduur van jouw apparaat. Hierdoor hoef je niet direct een nieuw apparaat aan te schaffen.
 3. Snelle en professionele service
  Bij ReVamp Computers vervangen wij de accu van jouw apparaat snel en vakkundig. Hierdoor ben je jouw apparaat slechts voor korte tijd kwijt.
 4. Milieuvriendelijke oplossing
  Door het vervangen van de accu draag je bij aan een beter milieu. Het is namelijk duurzamer om een accu te vervangen dan een heel apparaat weg te gooien.
 5. Garantie
  Wij bieden garantie op de vervangen accu. Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkende accu en hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Het laten vervangen van jouw accu bij ReVamp Computers is een voordelige en verstandige keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Wilt u de accu liever zelf vervangen: kijk dan op onze onderdelenpagina of neem vul het formulier onder de afbeelding in.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail. 

Vraag direct hulp aan

Online een reparatie plannen

Wij zijn gevestigd in Oldenzaal, maar repareren laptops door heel Nederland. Je kan je laptop eenvoudig naar ons opsturen en je ontvangt deze veilig van ons weer retour. 

* Na het invullen ontvangen wij deze gegevens. Je ontvangt van ons eerst een prijsopgave. Is dat akkoord? Dan ontvang je de instructies om je laptop eenvoudig naar ons toe te sturen.

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar

Vrolijk Kerstfeest

en een gelukkig Nieuwjaar