Laptopreparatie Rijssen

Wij zijn dé specialist in het repareren van laptops in Rijssen. Van het vervangen van een moederbord, tot het vervangen van een laptopscherm.

Vakkundige reparatie voor een scherpe prijs

Onder andere deze merken repareren wij

vakmanschap

Je laptop gerepareerd door specialisten

Gaat de laptop ineens niet meer aan? Is er een kop koffie over het toetsenbord gevallen? Doet de accu niks meer? Problemen met je laptop zijn vervelend. Gelukkig kunnen ze in een mum van tijd weg zijn!

Deze zijn veelvoorkomende problemen die wij verhelpen:

Veelvoorkomende reparaties

Moederbord repareren

vanaf €60,-

Scherm laten vervangen

vanaf €40,-

Sneller maken laptop

vanaf €40,-

HDD naar SSD

vanaf €50,-

Moederbord vervangen

vanaf €160,-

Laptop reparatie door heel Nederland

duurzame laptopreparaties

Veelgestelde vragen over laptop reparaties

ReVamp Computers is hét adres in Twente als het gaat om het laten repareren van je laptop. Wij werken voor particulieren, maar ook voor verzekeraars, fabrikanten, grootwinkelbedrijven, PC dealers en het MKB.

Het is bij ons mogelijk om je laptop op te sturen voor reparatie. Wij kijken de laptop dan bij ons op locatie na en sturen daarna een offerte. Besluit je de reparatie door ons uit te laten voeren? Dan ontvang je de laptop veilig en gerepareerd weer in huis.

Je kan ons het beste bellen of mailen om een afspraak te maken. We kunnen dan ook vast een prijsindicatie geven.

Woonachtig in Twente? Dan is het ook mogelijk om je laptop door ons op te laten halen. Zo weten we allebei zeker dat je laptop goed bij ons in de werkplaats aankomt, en natuurlijk werkend de werkplaats weer verlaat.

In sommige gevallen is het mogelijk om te wachten op een reparatie, maar in de meeste gevallen hebben wij enige tijd nodig. Dit is afhankelijk van het soort reparatie. Neem contact op voor meer informatie.

Je kan via onze website online een afspraak maken om je laptop op te sturen. Het proces werkt heel simpel.

  1. Je geeft online aan wat er mis is met je laptop.
  2. Je ontvangt van ons een prijsindicatie.
  3. Je stuurt de laptop naar onze werktplaats in Oldenzaal
  4. Wij onderzoeken de laptop en geven een reparatieprijs
  5. De reparatie vindt plaats in onze werkplaats.
  6. Wij verzenden de laptop weer veilig en duurzaam terug.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en verzenden onze laptops veilig in duurzaam materiaal.

Een laptop die niet aan gaat is natuurlijk erg vervelend. Je wil het liefst weer zo snel mogelijk gebruik kunnen maken van de laptop. Bel gerust onze kant op zodat we met je mee kunnen denken, en indien nodig een reperatie in kunnen plannen.

Voordat je de laptop ter reparatie bij ons aanbiedt geven wij een tip: schroef de laptop niet zelf open om bijvoorbeeld te kijken of “er een draadje los zit”.

In de meeste gevallen is er niks te zien en krijg je de laptop niet meer in elkaar of er breekt wat af. Een laptop bestaat namelijk uit veel zeer breekbare (kleine) onderdelen.
Je maakt misschien meer kapot dan heel waardoor de reparatie veel duurder dan nodig kan uitvallen. Dat is natuurlijk zonde.

Dit is volledig afhankelijk van wat er kapot is. Als wij het onderdeel op voorraad hebben dan is je laptop snel weer klaar. Soms kunnen we ook op het moederbord solderen bijvoorbeeld, dan is er geen nieuw onderdeel nodig.

Bel of mail ons voor de tijd, dan kunnen we iets beter een indicatie geven.

Wil je meer informatie over laptopreparatie?

We helpen je graag verder. Meld hieronder je laptop aan voor reparatie, maak een afspraak om deze langs te brengen of op te laten halen, of stel je vraag voordat je de laptop eventueel wil laten repareren.

Online een reparatie plannen

Wij zijn gevestigd in Oldenzaal, maar repareren laptops door heel Nederland. Je kan je laptop eenvoudig naar ons opsturen en je ontvangt deze veilig van ons weer retour. 

* Na het invullen ontvangen wij deze gegevens. Je ontvangt van ons eerst een prijsopgave. Is dat akkoord? Dan ontvang je de instructies om je laptop eenvoudig naar ons toe te sturen.

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar

Vrolijk Kerstfeest

en een gelukkig Nieuwjaar