Laptop moederbord laten vervangen

ReVamp repareert laptops van alle merken zoals bijvoorbeeld Acer, Asus, Clevo, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Medion, Packard Bell, Sony, Samsung en Toshiba.
Als de laptop bij ons is dan onderzoeken we deze eerst waarna we een offerte uitbrengen voor de reparatiekosten of vervanging van moederbord of grafische kaart.
Als u het eens bent met de offerte dan betaalt u de reparatiekosten of de kosten voor vervanging plus de verzendkosten voor het terugsturen van de laptop. In de meeste gevallen heeft u dan binnen een week uw laptop terug.
Als u het niet eens bent met de offerte dan betaalt u slechts de verzendkosten voor het terugsturen van de laptop (€ 10,00 in Nederland | € 15,00 in Duitsland en België). Vrijwel altijd heeft u dan uw laptop binnen een week terug.

Voor een reparatie van de videochip rekenen wij slechts € 165,00 !

U kunt uw laptop naar onze werkplaats in Oldenzaal sturen of brengen.

Doet u a.u.b. een briefje bij de laptop met daarop:
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw Emailadres
– Een korte klachtomschrijving

Het adres is:
ReVamp Computers Werkplaats
Berkstraat 2B
7572 CB Oldenzaal

Verpak in alle gevallen de laptop transportveilig:

Transportveilig betekent dat u de laptop inpakt in een voldoende grote, stevige doos. De originele doos is bij uitstek geschikt om de laptop te laten vervoeren: deze doos is daar immers voor gemaakt en de aanwezige schuimblokken zorgen ervoor dat de laptop beschermd is tegen schokken. Het is dus de bedoeling dat deze manier van verpakken zoveel mogelijk wordt benaderd.
Pak de laptop bij voorkeur eerst in een plastic zak zodat er geen kleine ongerechtigheden van eventueel gebruikt vulmateriaal kunnen binnendringen in de ventilatieopeningen van de laptop. Als u niet meer een originele laptopdoos bezit, wikkel dan de laptop in bijvoorbeeld noppenfolie.
Het is de bedoeling dat de laptop niet de binnenzijde van de gebruikte doos kan raken: doe eerst een laag vulmateriaal in de doos, dan de laptop en dan vult u de de lege ruimte met vulmateriaal. Als vulmateriaal kan bijvoorbeeld worden gebruikt: schuimvlokken, luchtkussenzakjes, noppenfolie of ander schokabsorberend materiaal, desnoods proppen van krantenpapier.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail. 

Vraag direct hulp aan

Online een reparatie plannen

Wij zijn gevestigd in Oldenzaal, maar repareren laptops door heel Nederland. Je kan je laptop eenvoudig naar ons opsturen en je ontvangt deze veilig van ons weer retour. 

* Na het invullen ontvangen wij deze gegevens. Je ontvangt van ons eerst een prijsopgave. Is dat akkoord? Dan ontvang je de instructies om je laptop eenvoudig naar ons toe te sturen.

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar

Vrolijk Kerstfeest

en een gelukkig Nieuwjaar