Computerreparatie Enschede

Computerproblemen in Enschede? Revamp Computers staat voor je klaar!

Is jouw computer in Enschede langzaam, vertoont hij foutmeldingen of weigert hij dienst? Dat kan behoorlijk vervelend zijn. Maar geen zorgen, Revamp Computers staat paraat om snel en efficiënt jouw computerproblemen op te lossen, gewoon bij jou thuis! Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist in computerreparatie.

Voor complexere problemen met je computer nemen we hem mee naar onze goed uitgeruste werkplaats, waar we alle benodigde apparatuur hebben voor grondig onderzoek en reparaties. In de meeste gevallen kunnen we je laptop binnen slechts twee werkdagen weer in perfecte staat terugbrengen, zodat je snel weer aan de slag kunt.

Voor inwoners van Enschede geldt goed nieuws: we rekenen geen voorrijdkosten aan! We zijn hier om je te helpen zonder extra kosten.

Als je buiten Enschede woont, brengen we wel voorrijkosten in rekening. We hanteren een tarief van € 0,50 per kilometer die we moeten afleggen. We baseren ons hierbij op de afstand zoals berekend door bekende routeplanners zoals ANWB of TomTom.

Heb je meer informatie nodig of wil je een afspraak maken voor computerreparatie in Enschede en omgeving? Bel dan met Revamp Computers op 0541 533874. We staan altijd voor je klaar om je computerproblemen snel en professioneel op te lossen!

Hulp nodig?

We staan voor je klaar. Bel ons via onderstaand telefoonnummer of stuur ons een mail. 

Vraag direct hulp aan

Online een reparatie plannen

Wij zijn gevestigd in Oldenzaal, maar repareren laptops door heel Nederland. Je kan je laptop eenvoudig naar ons opsturen en je ontvangt deze veilig van ons weer retour. 

* Na het invullen ontvangen wij deze gegevens. Je ontvangt van ons eerst een prijsopgave. Is dat akkoord? Dan ontvang je de instructies om je laptop eenvoudig naar ons toe te sturen.

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar

Vrolijk Kerstfeest

en een gelukkig Nieuwjaar